Genieten tijdens KAV Holland Duintrail 2021

Duintrail 2021Zo’n 60 enthousiaste lopers verzamelden zich op zondag 12 september 2021 met mooi weer bij Midden-Herenduin. En wel voor één van de drie routes van de KAV Holland Duintrail. De 2021 routes van 7, 12 en 20 km, liepen door de bosrijke bovenrand van de duinen.

Het eerste deel liep via de hoge heuvel van Heerenduinen richting de ingang de Moriaan en aansluitend naar het verbindingspad. De 7 km route sloeg dit deel van de route over. Na ca 5 km kwamen alle routes samen. Bij de tweede dwarsweg splitste de 20 km af richting zee. De 20 km liepen verder op GPX, dus zonder linten. De deelnemers konden hier zelf kiezen, langs de duinenrij of langs de zee. Bij de volgende strandopgang en via de standaard rood gemarkeerde route liepen zij retour richting de waterpost waar de 3 routes weer samenkwamen bij de waterpost. Vanaf de waterpost liep de route via de blauwe route richting ingang Duin en Kruidberg. Daarna via de duinrand en de hoge heuvel retour naar het startpunt.

Onder het genot van een heerlijk stuk appeltaart met koffie of thee kon iedereen nagenieten van de gezellige KAV Holland Duintrail.

Op naar de volgende editie, dan hopen we je (weer) te zien!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.