KAV Holland

KAV Holland is een gezellige atletiekvereniging in Haarlem-Noord, met een atletiekbaan op het Pim Mulier sportpark en een kantine. De club telt meer dan 500 leden, in alle leeftijdsgroepen, en verzorgt trainingen voor zowel baan- als wegatleten. De baanatleten beoefenen de technische onderdelen: discuswerpen, hoog- en verspringen, kogelstoten en diverse loopafstanden. De wegatleten trainen voor langere afstanden op de weg, afstanden van 5 kilometer tot de marathon. Daarnaast zijn er veel recreanten die op de baan aan hun conditie en techniek willen werken. Voor elke leeftijd en voor elke vorm van atletieksport zijn er trainingsgroepen. Het plezier in de sport staat voorop!

Wil je een keer meetrainen?
Heb je op school meegedaan aan de clinics en wil je graag een keer meetrainen? Kom dan op dinsdagavond naar de atletiekbaan op het Pim Mulier sportpark. Kinderen van 7 tot en met 11 jaar trainen van 17.30 tot 19.00 uur. Voor kinderen van 12 tot en met 15 jaar is de training van 18.30 tot 20.00. Meld je even aan bij een van de trainers en doe gezellig mee! Ontdek of atletiek ook iets voor jou is!

Altijd al willen hardlopen?
Regelmatig organiseren we een loopcursus die voorbereidt om gezond 5 of 10 km te kunnen lopen. Ben je een echte beginner of loop je zo nu en dan een stukje maar wil je dit graag uitbreiden? Of loop je allang maar zoek je loopmaatjes, wil je je tijd of techniek verbeteren, meld je aan voor een cursus of om bij een bestaande groep mee te trainen.

Reacties zijn gesloten.