Zomerborrel

Op 27 augustus jongstleden was het zover. De uitgestelde ledenborrel van KAV Holland. Een heel redelijke opkomst en een gezellig samenzijn in onze eigen kantine op de vrijdagavond. Na mijn inleidende praatje werden de prestatiebekers uitgereikt. Hoewel een aantal bekerwinnaars niet kon verschijnen in levende lijve bracht Ivo toch met veel verve zoals we van hem gewend zijn de motivatie voor de bekers van de baanatletiek met als winnaars van 2020:

  • 2020: KAV Holland T.C. Beker: Tijn van Zijl
    2020: ’t Jonkie Beker: Fay Witte
  • 2020: Coach-Beker: Martijn Hoogewerf

Als altijd tot in de puntjes voorbereid reikte Rene de bekers uit voor de wegatletiek prestaties/ bijdrage. Deze bekers gingen dit jaar:

  • 2020: KAV Holland wegatletiek heren wisselbeker: Kees Peerdeman
  • 2020: KAV Holland wegatletiek vrouwen wisselbeker: Ludwien Potveer

Als afsluiting mocht ik met veel trots Diederik Dijkema in het zonnetje zetten met een bon voor een weekendje weg. Diederik die zich jaren heeft ingezet voor de jeugd als voorzitter van de jeugdcommissie. Een kundig en buitengewoon prettig mens om mee samen te werken. Met zo mogelijk nog meer trots kon ik Rens Hoogewerf de Holland beker overhandigen. Naast zijn tomeloze inzet als voorzitter TC de afgelopen jaren, de drijvende kracht achter de realisatie van de Trainingsrig. We gaan de Rig op 26 september officieel openen. De uitnodiging daarvoor zullen we binnenkort publiceren.

Met lekker bijkletsen en een (alcohol) vrij biertje eindigden we de avond.

zomerborrel 27 augustus

Een aantal winnaars, vlnr: Kees Peerdeman, Ludien Potveer, (Willem Roelfsema), Rens Hoogewerf en Diederik Dijkema

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.