Agenda

sep
1
zo
Duintrail 2024 @ Ingang Midden-Herenduin
sep 1 @ 09:00 – 12:00

Duintrail 2024 op zondag 1 september vanaf duiningang Midden-Herenduin

Op 1 september organiseert de gezamenlijke wegcommissie van KAV Holland en AV Haarlem opnieuw een duintrail, dit jaar met 3 afstanden (8, 12 en 21 km) en nieuwe mooie uitdagende routes. Wil je meedoen, meld je dan via de link onder aan dit bericht.

Natuurmonumenten heeft verzocht om op de fiets te komen, omdat de parkeerplek beschikbaar moet blijven voor andere bezoekers van de duinen. Parkeren kan wel, echter op 500 meter van de start van de duintrail, op het parkeerterrein van instituut Lijn5. De duintrail is gratis voor leden van AV Haarlem en KAV Holland. Startpunt is Midden-Herenduin, Duin- en Kruidbergerweg te Driehuis.

We zien je graag op zondag 1 september, ca 20 minuten voor het vertrektijdstip van de betreffende duintrail voor de briefing:

  • ca 22 km: vertrek 9.00 uur voor (deels bewegwijzerd met linten, deels via GPX-code die je in augustus toegestuurd krijgt; er is tevens op de dag van de duintrail een kaartje beschikbaar);
  • ca 12 km: Vertrek 9.30 uur voor ca 12 km (bewegwijzerd met linten)
  • ca 8 km: Vertrek 10.00 uur voor ca 8 km (bewegwijzerd met linten)

Er kunnen een beperkt aantal niet KAV-Holland of AV Haarlem-leden meedoen. Voor de niet-leden bedragen de kosten 7,50 euro per persoon, op de dag zelf contant te voldoen. 

Na de duintrail serveren we koffie, thee, water en iets lekkers.

Tot op 1 september, op parkeerterrein Midden-Herenduin, Duin en Kruidbergerweg 18, Santpoort-Noord. We hebben maar een beperkte hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar. Kom dus indien mogelijk op de fiets.

Aanmelden via deze link

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfDyg79RYBm8HAIO9jh8Y90SodZ7l44AtAVAPcAn-U9GkhNMQ/viewform?usp=sf_link

Reacties zijn gesloten.