Agenda

jul
13
za
RunX Summer Run @ Wheelerplanet
jul 13 @ 17:15 – 21:00

Zaterdagavond 13 juli organiseert RunX Haarlem, de 3e editie van de RunX Summer Run. Gezellig op een zomeravond een 5 of 10 km lopen op het snelle en verkeersvrije parcours van Wheelerplanet in Spaarndam.

Zowel voor de snelle lopers (aparte startvakken op alle afstanden), als voor de recreatieve loper een ideale mogelijkheid om jezelf te testen in deze rustige zomerperiode. Naast een individueel klassement zal er op de 10 km ook een loopgroep-/teamklassement worden opgemaakt. Het gaat om teams van 5 lopers, waarvan de beste 3 tijden het klassement bepalen. Er is een aparte dames- en een heren-categorie. Dus geef je samen met jouw loopmaatjes op en doe zowel in het individuele als team-klassement mee!

Horeca en entertainment
De horeca staat, onder de bezielende leiding van Sonja, al te trappelen om er een gezellige avond van te maken. Ook ’t Uiltje Bar zal met lekkere biertjes van brouwerij ’t Uiltje aanwezig zijn. Ter verhoging van de feestvreugde zal dit jaar ook Deliber Tad Streetfood met taco’s & wraps weer van de partij zijn en is er livemuziek, dus er kan na afloop ook gedanst worden.

Tevens is er de mogelijkheid om diverse schoenen van ON Running uit te proberen. Zo kun je testen welke schoenen voor jou geschikt zijn en die je bijvoorbeeld bij de Dam tot Damloop ( Dit jaar voor het eerst gesponsord door ON-Running) zou kunnen inzetten. De RunX Summer Run is samen met de 30 van Amsterdam Noord (8 september) een uitstekende voorbereiding op de Dam tot Damloop.

Informatie en inschrijving: https://runx.nl/runx-summer-run-2024

Reacties zijn gesloten.