Trainers

Bij KAV Holland train je altijd met ervaren en enthousiaste trainers.

Baantrainers

Ivo van Haaren

8 Jaar was ik toen Anne me vroeg om een keer te komen kijken bij KAV Holland. Het pleintje bij de marsstraat had voor die tijd gediend als oefenplek, een vruchtbare, want zowel Anne als ik konden best lekker rennen. 23 Jaar later ben ik de club nog altijd niet uit het oog verloren. Er werd me een rijke carrière toegedicht, maar dat je er met talent alleen niet komt, daar ben ik helaas het bewijs van. Onder de vleugels van Hannah heb ik me vervolgens op het trainersvak gestort en daar begonnen de hoogtepunten eigenlijk pas. Kampen, competitiefinales, bowling-uitjes, het mocht allemaal niet ontbreken. Sinds 4 jaar probeer ik de oudere junioren mijn passie voor atletiek over te brengen. Met wisselend succes.  

Koos Kiers

Ik ben Koos Kiers, woon in Beverwijk en ben geboren in 1947.Koos Kiers - Jaspers Running Team

Sport bepaalt voor een groot deel mijn leven. Als beroeps marinier in de jaren zestig zat ik eerst in de vijfkampploeg en later in het boksteam. In 1974 ben ik over gestapt naar de atletiek. Als atleet op de steeple en de lange afstand heb ik leuke resultaten geboekt. Omstreeks 1978 ben ik gestart met jeugdopleidingen bij de Atletiekunie. Vervolgens via trainer-coach naar specialisatie Midden en lange afstand. Ik heb diverse scholingen gevolgd over mentale training en talent ontwikkeling. Ben lid van NL coach en de nationale hardloopvereniging. Ik ben trainer geweest bij a.v.Suomi en av Haarlem. Daarnaast was ik looptrainer van Telstar,  Stormvogels en DEM.

Ruim tien jaar was ik opleider ( looptrainer)bij de atletiekunie en praktijkbegeleider op niveau 3 en 4. Eind 2006 heb ik het Jaspersrunningteam opgericht. Een talententeam van jonge loopatleten, eerst regionaal en nu van de Haarlemse verenigingen.  Ik doe dat met veel plezier en probeer deze atleten op  nationaal niveau te brengen. Sinds dit jaar ben ik lid en trainer van KAV Holland.

Als ik gezond blijf hoop ik dit nog vele jaren te mogen doen.

Reacties zijn gesloten.