Tweede pupillencompetitie

2 juni begon onze tweede pupillencompetitie in Amsterdam. Omdat veel trainers al plannen hadden waren alleen Puck en Rik van de partij, maar gelukkig zijn er altijd ouders die willen helpen. De dag begon zoals altijd met estafette. Hier werden de eerste goede prestaties al neergezet. Zo werden de jongens A2 tweede en de jongens B derde, dit beloofde wat voor de rest van de dag. We zullen beginnen met onze oudste jongens. De jongens A2 waren weer met een groot aantal en leverde goede prestaties, dat blijkt wel uit de eindscorelijst. Drie van de jongens staan in de top 10, dat heeft geen enkele andere club en in onze regio staan ze op een derde plaats. Dit is een goede stap richting de finale. Ook onze A1 jongens waren van de partij en deden erg hun best. Zo gooide Boet 26,43 m met balwerpen en sprong Arno over de 1,05 m heen. Bij de B jongens waren er helaas veel afwezigen, maar de jongens die er waren hebben alles gegeven. Zo sprong Stefan bijna 3,60 m en gooide Kobe bijna 18 m. We hopen de volgende keer meer B jongens te zien om zo het puntenaantal te kunnen vergroten. Bij de jongens C waren alleen Luc en Jelle van de partij, maar deden dit wel erg goed. Zo liet Jelle zien dat hij erg snel kon rennen en Luc dat hij erg ver kan springen. Al met al goede resultaten door onze jongens.

Bij de meiden A2 was alleen Anouk aanwezig, maar zij liet wel even zien hoe goed ze is. Voor de tweede keer vierde worden op een competitie is een prachtige prestatie, maar dat is niet waar je voor komt. Daarom gaan we er hard voor trainen dat Anouk bij de laatste competitie minimaal derde wordt en hopelijk de finale haalt. Ook de meiden A1 deden hun best. Zo lieten Hanne en Noor zien dat ze ver konden werpen en Linde dat ze hard kon lopen. De meiden B waren met de meeste kinderen vertegenwoordigd en lieten dit ook merken in de prestaties. NoƩmi sprong bijvoorbeeld 3,21 m en Feline gooide de bal bijna over de 15 m. Amy was door wat afzeggingen, het enige C meisje, maar gelukkig liet ze zich niet kennen. Ook zij is ontzettend goed in balwerpen en gooide de bal bijna over de 12 m. De vorige keer hoopten we dat Lola (meisje mini) niet meer alleen bij een onderdeel moest staan bij de competitie, maar gelukkig is daar door Jitske gehoor aan gegeven. De meiden hebben ontzettend hun best gedaan en dat viel te merken. Zo was Lola weer ontzettend snel met rennen en sprong Jitske bijna 2 meter ver. Al met hebben ook de meiden het dus super goed gedaan.
De laatste competitie zal beslissen of we naar de finale gaan, dus we hopen dat iedereen ook dan weer met grote aantallen ons komt vertegenwoordigen en ons naar de overwinning zal brengen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.