Run to The Start: Trainen voor de Dam tot Damloop!

Run to the StartZin in een uitdaging? KAV Holland start met Run to The Start Dam tot Damloop. Run to The Start is een speciale voorbereidingscursus op de Dam tot Damloop. In Haarlem gaat op dinsdag 1 juli om 20.00 uur deze 12-weekse cursus van start.

De cursus Run to The Start
Run to The Start is een bewezen effectief hardloop voorbereidingsprogramma van de Atletiekunie en de Dam tot Damloop in samenwerking met lokale verenigingen en loopgroepen. Ook KAV Holland doet mee! Je traint onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers in twaalf weken voor de 4 of 10 Engelse Mijl. Een training bestaat uit een stuk theorie en minimaal een uur praktijk. Je traint wekelijks 90 minuten in groepsverband omdat samen lopen motiveert. De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals warming-up, blessurepreventie, voedingstips en looptechniek. De theorie kun je nog in dezelfde les toepassen in de praktijk. Na afloop krijg je een schema mee zodat je thuis verder kunt trainen.

Voor zowel beginnende als gevorderde loopsters
De cursus is opgesplitst in twee programma’s: voor de beginnende en een programma voor de gevorderde loper. Beginnende lopers trainen naar het uitlopen van de 4 Engelse Mijl. Met Run to The Start ga je verantwoord en gezond de finish halen.

Als gevorderde loopster wil je natuurlijk meer. De cursus helpt je jouw persoonlijke doelstelling te halen. Dat kan het uitlopen van de tien Engelse Mijl zijn, maar kan ook een snellere tijd op de vier of tien Engelse Mijl zijn. Voor deelname aan de gevorderdencursus dien je minstens een half uur onafgebroken te kunnen lopen.

Als lid van KAV Holland kun je met de cursus samen met andere leden evenementgericht trainen. Bovendien krijg je met het speciale deelnemerspakket (ter waarde van €35,-) een aantal extra’s bovenop je normale verenigingslidmaatschap. Uiteraard zijn hardlopende vriendinnen, die mogelijk geen lid, ook van harte welkom bij Run to The Start.

Uitgebreid deelnemerspakket
In het pakket vind je onder andere:

  • een speciale ontvangstruimte dicht bij de start en finish van de Dam tot Damloop. met sportverzorging (masseuses en sportdrank)
  • drie edities van Runner’s World Magazine (het meest gelezen hardloopblad ter wereld)
  • de brochure ‘Gezond en veilig lopen’
  • een ASICS-bidon
  • vier maanden lidmaatschap van de Atletiekunie
  • wekelijkse tips.

De 30e editie van de Dam tot Damloop
Je traint toe naar de Dam tot Damloop, het grootste hardloopevenement van Nederland. De ruim 40 bands, DJ’s en blaaskapellen zullen, naast de 250.000 toeschouwers, voor een onvergetelijke sfeer zorgen. Het belooft één groot loopfeest te worden.

Kosten en aanmelden
Deelname aan Run to The Start Dam tot Damloop kost € 60,-, daarvoor krijg je 12 weken training inclusief het uitgebreide deelnemerspakket. Dutch Runners (€50,-) en leden van bij de Atletiekunie aangesloten atletiekverenigingen en/ of loopgroepen (€20,-) zijn er aantrekkelijke kortingstarieven.

De inschrijving voor Run to The Start Dam tot Damloop is mogelijk via het inschrijfformulier van Run to The Start op www.runtothestart.nl. Wees er snel bij, want op sommige locaties is er een maximum deelnemersaantal. Twijfel niet langer en schrijf je vandaag nog in!

 De trainers van zijn er klaar voor om je een vliegende start te bezorgen. Doe mee met Run to The Start Dam tot Damloop, dan ben jij er zeker klaar voor!

 Neem voor meer informatie contact op met Hans Bakkenes, 06 51635341 en/of hjac@planet.nl

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.