Opleidingen voor trainers

Triathlonsymposium 9 – 11 april Sittard

Op 9, 10 en 11 april wordt – in samenwerking met de Vlaamse Tri- en Duathlon Liga (VDTL) – in Fitland Sittard een triathlonsymposium voor topsporttrainers, verenigingstrainers en overige belangstellenden georganiseerd. De Britse High Performance coach Chris Jones komt speciaal hiervoor 3 dagen naar de Benelux. Jones was onder meer 8 jaar in dienst als hoofdcoach van British Triathlon. Naast Jones hebben ook Chris Brands en Stijn De Mot van Running Smart (BEL) hun medewerking aan dit symposium reeds toegezegd. 

Het symposium wordt georganiseerd vanuit de NTB, maar staat ook open voor loop-, zwem- en wielertrainers of andere geïnteresseerden. 

Het programma bestaat uit lezingen, workshops en rondetafelgesprekken rondom drie hoofdthema’s: 

  • 9 april: Looptechniek 
  • 10 april: Topsport / high performance 
  • 11 april: Talentidentificatie 

Informatie en inschrijvingen kan via de site van de NTB
Informatie over Chris Jones, klik hier.    

Congres ‘Fysieke training’ 11 april Amsterdam 

NLcoach en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) organiseren op vrijdag 11 april 2014 gezamenlijk een congres voor trainer-coaches. Het congres heeft de naam ‘Fysieke Training’. Het congres zal plaatsvinden in de ALO in Amsterdam en biedt ruimte voor 100 trainer-coaches. De inloop start om 15.15 uur en het congres eindigt om 20.45 uur. In het plenaire gedeelte geeft volleybalbondscoach Gido Vermeulen aan hoe hij aankijkt tegen het fysieke aspect. Hij geeft inzicht in zijn eigen werkwijze en zal hij tips en trics geven waarmee je zelf aan de slag kunt. 
Daarnaast zijn er een aantal workshops. 

Informatie en inschrijvingen via NLcoach

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.