Jurycursus

Speciaal voor de vrijwilligers die nog geen officieel jurydiploma hebben organiseren we samen met AV Suomi een jurycursus algemeen. Bij deze cursus leer je de regels van de verschillende onderdelen en krijg je ook praktische tips over hoe je samen met je mede-juryleden een wedstrijd tot een goed einde brengt. De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten en een aantal online opdrachten. Als je die opdracht netjes uitwerkt dan ben je aan het eind een officieel gediplomeerd jurylid!

De bijeenkomsten zijn op:

  • dinsdag 5 maart van 19:30u tot 21:30u
  • dinsdag 12 maart van 19:30u tot 21:30u
  • dinsdag 19 maart van 19:30u tot 21:30u

Aanmelden voor de jurycursus kan via de volgende website van de AtletiekUnie: https://www.atletiekunie.nl/agenda/25596-opleiding-jurylid-algemeen/

Officiële juryleden zijn erg belangrijk voor een atletiekvereniging. Want voor ieder KAV Holland of AV Haarlem team dat aan een competitiewedstrijd wil deelnemen is er ook een officieel jurylid nodig. En daarnaast is het natuurlijk ook gewoon leuk een dagje buiten actief te zijn en atleten een mooie wedstrijd te laten beleven Mocht je nog vragen over de cursus hebben, stel ze dan vooral.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.