Geslaagde assistent looptrainers!

Na drie zaterdagen zweten en ploeteren (oeps, het valt niet mee om ineens zelf  voor een groep lopers te staan), hebben we 13 nieuwe assistent looptrainers mogen feliciteren.

Geslaagde assistent looptrainers!Onder de bezielende leiding van Hans Bakkenes, de hoofdopleider (of was het lijder…) hebben de cursisten  drie zaterdagochtenden zich verdiept in het geven van een warming up, een kern en een cooling down. Ook zijn ze wijzer geworden in de hele trainingsopbouw, basisprincipes  van het hardlopen en alles wat daar bij komt kijken.

Met veel plezier en enthousiasme, kritische vragen en beoordelingen, kunnen wij als organisatie beamen dat ze daar allemaal zeer goed in zijn geslaagd. Trots namen zij de certificaten in ontvangst. In de toekomst kunnen we met veel plezier gaan genieten van deze nieuwe lichting assistenten en kunnen we ons borst nat maken. Ze zijn vol nieuwe ideeën en zullen, ons lopers, weer nieuwe inspiratie geven.

Gefeliciteerd Sandra Jonker, Yvonne Jansen, Allard Zoetman, Aike Dirkzwager, Herriette Frielinck, Christel Cornelissen, Geraldien de Louwere, Jacinta Koster, Helen Velthuizen , Mark Broos, Ditmar Waterman en Minet (AV Lycurgus) en Houd (AV Suomi)
Heel veel succes met het assisteren met de trainingen!

Hans Bakkenes, Arjan Sierveld, Remco Visser en Linda van Galen

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.