Werkzaamheden sprongentrap weer opgestart!

Afgelopen week zijn de werkzaamheden aan de sprongentrap weer opgestart! Zoals op de foto’s is te zien, zijn de betonnen grondkeringswanden geleverd en is de firma de Wilde Infra- en Cultuurtechniek begonnen met het bouwrijp maken van de locatie.

Na plaatsing van de wanden zal er een grondlichaam tegen de wanden worden aangebracht. Op dit grondlichaam zullen vervolgens de betonnen traptreden geplaatst gaan worden.Het hart van de sprongentrap wordt een 20 voets zeecontainer. Deze container zal gebruikt gaan worden om een groot deel van onze werpmaterialen aan de noordzijde van de atletiekbaan te kunnen opslaan. De 20 voets zeecontainer zal door de verenigingen zelf geplaatst gaan worden. Plaatsing van de container zal als laatste worden uitgevoerd.

We zijn nog op zoek naar een container transporteur die met een 20ft container vrachtwagen met kraan het transport van de Waarderpolder naar onze baan en de plaatsing van de container kan uitvoeren. Mochten jullie een containertransporteur kennen, dan horen we dat graag.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.