Zaterdag 23 maart Openingswedstrijd AV Haarlem – KAV Holland

Op zaterdag 23 maart start het baanatletiekseizoen in Haarlem met de gezamenlijke openingswedstrijd van AV Haarlem, KAV Holland en AV Suomi. Dit is tevens de laatste wedstrijd voordat de renovatie van onze atletiekbaan begint en daarmee voorlopig ook de laatste wedstrijd in Haarlem. Te gast dit jaar zijn ook de atleten van onze buurvereniging AV Suomi.

Inschrijven kan nu via:
Atletiek.nu – Openingswedstrijd KAV Holland/AV Haarlem – AV Haarlem, Haarlem

Let op: De keuring van onze atletiekbaan is al verlopen, dus resultaten behaald op deze wedstrijd kunnen niet gebruikt worden voor de inschrijving bij andere wedstrijden.

Maar deze ‘wedstrijd’ is wel ideaal om te testen hoe jij er na de winter voor staat. Is je conditie optimaal? Heb je voldoende getraind om mooie prestaties te gaan neerzetten komend baanseizoen? Tijdens deze eerste baanwedstrijd kun je er allemaal achter komen.

Voor kinderen die nooit eerder een wedstrijd deden, is dit ideaal: je kunt het gewoon eens proberen!

’s Ochtends hebben we een compact programma voor de pupillen. We verwachten dat ouders ons als organisatie een handje helpen in de kantine of op de baan zodat de onderdelen vlot verlopen. Ook oudere atleten vragen we om ’s ochtends mee te helpen.

’s Middags kunnen junioren, senioren en masters zelf bepalen op welke onderdelen ze uitkomen. Ideaal toch? En ons eigen ET-team zorgt ervoor dat jouw tijden tot op de honderdste kloppen!

Graag tot ziens voor een gezellige eerste baanwedstrijd.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.