Vrijwilligers gezocht voor Grachtenloop op vrijdag 24 juni

GrachtenloopVrijdag 24 juni 2022 staat Haarlem weer sportief op zijn kop, want dan vindt de ZorgSpecialist Grachtenloop plaats. De gezelligste midzomeravondloop van Nederland! De ZorgSpecialist Grachtenloop is een heerlijke midzomeravondloop langs de Haarlemse grachten. Al jarenlang een evenement waarbij hardlopen gecombineerd wordt met de gezelligheid van de Haarlemse binnenstad.

Het parcours loopt door het prachtige oude centrum van Haarlem en natuurlijk langs de grachten en singels. En je komt langs diverse culturele/toeristische trekpleisters. Langs dit fraaie parcours wordt je aangemoedigd door een enthousiast publiek en de verschillende bandjes en DJ’s zorgen voor de muzikale steun.

De ZorgSpecialist Grachtenloop staat garant voor een gezellige en sportieve avond voor jong en oud. Ook dit jaar kun je kiezen uit meerdere afstanden; 1 km KidsRun / 5.5 km / 10 km.

Vrijwilligers van KAV Holland helpen al jaren mee om op het parcours. Ook dit jaar heeft organisatie Sportsupport KAV Holland gevraagd om een bijdrage te leveren bijvoorbeeld als parcourswacht of bij een waterpost. Als tegenprestatie mag KAV Holland “reclame” maken langs het parcours. We zoeken tevens een coördinator voor deze actie.

Wil je meehelpen aan dit evenement en/of wil je coördinator worden voor vrijwilligers van KAV Holland neem dan contact op met René van Leeuwen (06-25048354) of per mail via wegatletiek@kavholland.nl. Meelopen kan natuurlijk ook, hiervoor kan je je inschrijven op Grachtenloop – De gezelligste midzomeravondloop van Nederland

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.