Stay Home Pepernotenrun

Stay Home PepernotenrunSinterklaas rijdt niet stilletjes voorbij….
want jij loopt dit jaar voor de Sinterklaasbank.

Na het succes van de Stay Home Pinksterun organiseert ons looplid Joke Laanbroek nogmaals een virtuele run, de Stay Home Pepernotenrun. Dit keer gaat de volledige opbrengst naar de Sinterklaasbank. Door Corona zullen er dit jaar geen grote intochten, geen grote feesten en wederom geen cadeautjes zijn voor die kinderen die in armoede leven.

Voor veel gezinnen in Nederland is ‘Sinterklaas’ helemaal geen feest, vanwege persoonlijke financiële nood. De Goedheiligman gaat aan hun deur voorbij.
Maar hoe leg je een kind uit dat Sinterklaas er niet voor hem of haar is? Dat Sinterklaas geen geld heeft. Dat valt niet uit te leggen. Niet voor niets is de slogan van de Sinterklaasbank; ’Ieder kind heeft recht op Sint’.

Zoals momenteel voor iedere virtuele run geldt, ren of wandel voor 22 november een leuke route, waar en wanneer je wilt. Zoek zelf een leuk parcours en deel je prestatie op deze Facebookpagina.
Er is geen tijdslimiet of minimale afstand, alleen het bereiken van jouw doel, hoe groot of klein ook. Als beloning ontvang je, naast je persoonlijke startbewijs, de speciaal ontworpen ‘Stay Home Pepernotenrun’ medaille.

De inschrijfkosten bedragen €15,-, waarvan er ca. €7,50 per persoon naar de De Sinterklaasbank gaat.

Dus twijfel niet langer en schrijf je in, zet je beste been voor en laten wij er met z’n allen voor zorgen dat wij voor minimaal 100 kinderen cadeautjes bij elkaar rennen.
https://inschrijven.nl/form/2020120551102-nl

De Sinterklaasbank

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.