Run to The Start: Trainen voor de Runner’s World Zandvoort Circuit Run!

Zin in een uitdaging?
KAV Holland start met Run to The Start Zandvoort Circuit Run. Run to The Start is een speciale voorbereidingscursus op de Runner’s World Zandvoort Circuit Run. In Haarlem gaat op dinsdag 7 januari en op 8 januari 2014 in Zandvoort (Waterleidingduinen) deze 12-weekse cursus van start.

Het voorbereidingstraject Run to The Start
Run to The Start is een bewezen effectief hardloop voorbereidingsprogramma van de Atletiekunie en de Runner’s World Zandvoort Circuit Run in samenwerking met lokale verenigingen en loopgroepen.

Ook KAV Holland doet mee! Run to The Start helpt je om jouw persoonlijke doelstelling op de 5 of 12 kilometer bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run op zondag 30 maart 2014 te halen. Dat kan het uitlopen van de wedstrijd zijn, maar ook het verbreken van je persoonlijke record. In 12 weken train je onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers, zodat jij het heuvelachtige circuit en het strand met gemak aan kunt! De eerste training begint op 7 januari op het Pim Muliersportpark om 20.00 uur en op woensdag 8 januari om 9.30 uur bij de ingang Waterleidingduinen in Zandvoort.

Een training bestaat uit een stuk theorie en minimaal een uur praktijk. Je traint wekelijks 90 minuten in groepsverband. De trainers behandelen per sessie een onderwerp, zoals blessurepreventie, wedstrijdvoorbereiding, krachttraining en looptechniek. De theorie kun je nog in dezelfde les toepassen in de praktijk. Na afloop krijg je een trainingsschema mee zodat je thuis verder kunt trainen (2x per week). Daarnaast ontvang je in het deelnemerspakket een aantal leuke extra’s.

Het complete deelnemerspakket bestaat uit:

  • wekelijkse groepstraining (12 weken lang)
  • een trainingsschema
  • speciale ontvangstruimte bij de Runner’s World Zandvoort Circuit Run met sportverzorging (sportdrank + massage)
  • drie edities van Runner’s World Magazine
  • een functioneel deelnemersshirt
  • de brochure ‘Gezond en veilig lopen’
  • vier maanden lid Atletiekunie (alleen voor niet-Atletiekunieleden)
  • wekelijkse digitale nieuwsbrieven met jouw hardloopschema

Ook voor leden van KAV Holland!
Ook als lid van KAV Holland kun je door Run to The Start evenementgericht trainen. Bovendien krijg je met het speciale deelnemerspakket een aantal extra’s bovenop je normale verenigingslidmaatschap.
Zo ontvang je drie nummers Runner’s World Magazine en kun je op de dag zelf rustig omkleden en gebruik maken van sportverzorging (sportdrank en sportmassage) in een speciale ontvangstruimte.

Kosten en aanmelden
Deelname aan de Run to The Start Zandvoort Circuit Run trainingen kost € 60,-. Daarvoor krijg je 12 weken training en alle andere zaken uit het deelnemerspakket. Voor leden van KAV Holland bedragen de kosten Euro 20,– (exclusief inschrijving circuitrun) De inschrijving voor Run to The Start Zandvoort Circuit Run is reeds geopend. Via het inschrijfformulier van de Runner’s World Zandvoort Circuit Run kun je je opgeven voor de trainingen. Twijfel niet langer en schrijf je nu in voor het evenement en regel je perfecte voorbereiding via Run to The Start.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.