AV Hylas Pupillen Indoor

Zaterdag 14 december stond de eerste atletiekwedstrijd van de pupillen alweer op het programma. Terwijl er voor het gevoel net afscheid is genomen van het mooie zomerseizoen, stonden de pupillen van KAV Holland alweer te trappelen om zich van hun beste kant te laten zien.

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Vooraf mocht er van deze pupillen niet heel veel verwacht worden. Alle kinderen waren weer een categorie hoger gegaan en zo stonden er veel nieuwe onderdelen op het programma. Ook was het niveau op deze wedstrijd heel hoog, en waren er heel veel deelnemers op deze wedstrijd afgekomen. Door deze redenen werd deze wedstrijd vooral gezien als opfrisser van de onderdelen en voor de kennismaking met de nieuwe onderdelen. Dit wil echter niet zeggen dat de pupillen bij voorbaat de strijd om de verschillende medailles al opgaven..

Ondanks alle excuses vooraf, heb ik als trainer niks te klagen. Want met 4 medailles van de 16 deelnemers van KAV Holland kan ik zeker niet ontevreden zijn. De medaillewinnaars op de meerkamp waren: Nikki Raveli(3 e) en Madelief van der Meulen(2 e), en op de afsluitende 1000 of 600m: Katie Donoghue(5 e) en Christiaan Zandstra(3e).

De rest van de uitslagen zijn te vinden op http://www.avhylas.nl/uitslag_live/ en in het fotoalbum heb ik de foto’s toegevoegd die ik deze wedstrijd heb gemaakt.

(geschreven door Hidde Koot)

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.