Nieuwe leden jeugdcommissie (JC)

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op 15 maart zijn Roos Winkel en Cindy Ravelli afgezwaaid als leden van de jeugdcommissie (JC). Zij zijn opgevolgd door twee nieuwe ouders, die zich graag aan jullie willen voorstellen.

Diederik Dijkema
Diederik DijkemaIk ben de vader van Kobe (B-pupil). Samen met mijn vriendin Marijke en Kobe woon ik in het Kleverpark in Haarlem. Ik train op dinsdagavond bij de loopgroep van Peter van Wees en Yvonne Mulder. Naast hardlopen doe ik aan wielrennen en zwemmen wat mooi samenkomt in de (korte) triatlons die ik doe.
Begin van dit jaar ben ik gestart als lid van de jeugdcommissie. De jeugdcommissie organiseert leuke activiteiten, zorgt voor communicatie met en stimuleert de betrokkenheid van ouders. Op die manier vergroten we de sfeer en de saamhorigheid binnen de club. Daar zet ik me graag voor in! Namens de Jeugdcommissie zal ik zitting nemen in het bestuur van KAV Holland. Ik ontmoet en spreek jullie graag op en naast de baan!

Gwennyn Kapitein
Ik ben moeder van Amy (C-pupil). Zelf train ik op dinsdagavond in de loopgroep van Linda van Galen. Ik woon met mijn man André, Amy en haar broertje Dylan in het centrum van Haarlem. Naast hardlopen doe ik graag aan zwemmen, fietsen (race en mountainbike) en survivalrunning.
Vanaf het einde van de zomer 2017 ben ik lid van de jeugdcommissie. Ik zet me graag met de andere leden van de JC in om leuke activiteiten voor de jeugd van KAV te organiseren en het mede op die manier echt een club ‘voor iedereen’ te laten zijn. Schroom niet me aan te spreken bij een training of activiteit!

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.