Mooie familiedag voor het 90-jarige KAV Holland

Zondag 6 september heeft het 90-jarige KAV Holland een familiedag gehouden om dit feit te vieren.

Met koffie, thee en gebak worden de eerste deelnemers op de atletiekbaan op het Pim Mulier Sportpark verwelkomd. Vanaf 11 uur vertrekken er teams voor de Crazy 88-speurtocht. Op de baan moeten er eerst een paar opdrachten uitgevoerd worden. Daarna vertrekt men richting Bloemendaal voor het vervolg.

Rond 13 uur komen de deelnemers bijeen voor de loopfiets-estafette die de commissie Wegatletiek heeft georganiseerd. Er wordt een route door de duinen gelopen en gefietst, waarbij er een viertal pitstops zijn met drinken en lekkere hapjes. Ook moet gekegeld worden met dennenappels en een 30m gesprint.

Vanaf 16 uur druppelt iedereen weer binnen op de baan zodat er, na een snelle kledingswissel, geborreld kan worden. Het grootste deel van de dag is het heerlijk droog en op momenten zelfs zomerswarm. Op het veld wordt er volop gevoetbald en hockeygolf gespeeld. De wethouder van Sport, Merijn Snoek, komt langs en krijgt het eerste exemplaar van het jubileumblad. Een aantal oude rotten halen herinneringen op aan mooie tijden met oude fotoboeken. Tegen 6 uur start de BBQ nog droog, maar tijdens een aantal korte buitjes koelt het danig af. Vandaar dat de prijsuitreikingen binnen plaatsvinden – het speciale clubblad vindt gretig aftrek.

Tegen 8 uur is het feest afgelopen. Nog een uurtje opruimen en even napraten. Op naar het volgende jubileum in 2020!

 

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.