Masters strijden om gratis kopje thee

Zondag stonden weer een aantal topfitte KAV lopers aan de start van de lokale klassieker, de Pim Mullierloop. Door de gemoedelijke sfeer bij Suomi en de het prachtige weer was de stemming optimaal.

Vier trainingsmaten van de dinsdag masters groep van Peter van Buitenene liepen de 10km. Het parcours liep voor een deel door de duinen en was nooit helemaal vlak. De krachtige zon maakte de omstandigheden lastig. Door ervaring gerijpt deelde Joost van Velzen zijn race voorzichtiger in dan anders en liep in een mooie vlakke race naar een fraaie 2e plaats  bij de 35+lopers. Hij werd op zijn hielen gezeten door Joris Ruhe, die 3e werd in dezelfde categorie. Stephan Geuzebroek liet zien hoeveel progressie hij heeft geboekt sinds hij twee maanden geleden aansloot bij KAV en eiste een 2e plek op bij de recreanten.  Het deed wonderen voor zijn status binnen de groep. Gustaaf volgde keurig op de 3e plek, maar moest ondanks zijn praatjes (m.n over vroeger) zijn meerdere erkennen in zijn trainingsmaten.

Naast de onderlinge prestige was er ook een gratis kopje thee te verdienen van de genereuze Susan Boer voor de snelste KAV-er. Dinsdag avond zal Joost  deze welverdiende prijs in ontvangst nemen. Een zekere eerste plaats kon helaas niet worden genoteerd, doordat Lineke Kroon op het laatste moment moest afzeggen met een griepje.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.