Loop met korting de 10km bij het EK Atletiek

Welkom en de beste wensen voor 2016!

Als lid van KAV Holland kun je tijdelijk, tot 17 januari, met korting inschrijven voor de 10 kilometer-run op 10 juli tijdens het EK Atletiek in Amsterdam. Daarbij kun je als deelnemer alvast kaarten voor een sessie kopen, ook met 5 euro korting.

Op zondag 10 juli kun je letterlijk in de voetsporen treden van de Europese topatleten die meedoen aan de EK Atletiek 2016. De Brooks 10K Champions Run voert de deelnemers over het EK-parcours in hartje Amsterdam, met duizenden fans langs de route. Leden van de Atletiekunie ontvangen als early bird € 5,00 korting op de inschrijving voor deze unieke loop.

Start en finish van de Champions Run is op het Museumplein. De deelnemers lopen over de grachten en door het Vondelpark en passeren onderweg bijzondere plekken zoals de Hermitage, het Koninklijk Concertgebouw en het Rijksmuseum.


Iedere deelnemer ontvangt een speciaal ontworpen Happy Running shirt en bovendien gaat er van iedere inschrijving 1 euro naar de Johan Cruyff Foundation, social partner van de EK Atletiek 2016 en de Atletiekunie.. Ook krijgen deelnemers de mogelijkheid om nu al (maximaal 4) sessiekaarten te kopen voor de EK Atletiek in een exclusieve pre-sale. Hierbij geldt een korting van € 5,00 per sessiekaart. De reguliere verkoop van deze kaarten start pas in mei 2016.

Leden van de Atletiekunie kunnen zich met korting inschrijven voor de 10K Champions Run. De eerste twee weken na de start van de inschrijving profiteer je van € 5,00 korting. Meld je op tijd aan, want na 17 januari geldt het reguliere tarief van € 29,50.

Inschrijven kan via amsterdam2016.org/brooks10kchampionsrun.
 

De Brooks 10K Champions Run is een official side-event van de EK Atletiek 2016 (6-10 juli) in Amsterdam. Tijdens de Europese kampioenschappen gaan breedtesport en topsport hand in hand op prachtige locaties als het Olympisch stadion en het Museumplein. De Brooks 10K Champions Run is een eenmalig, bijzonder evenement waar je aan deelgenomen moet hebben!
Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.