Kom naar de familiedag van KAV Holland op 6 september

familiedag-90jaarZondag 6 september vieren we met een grootse familiedag het 90-jarig bestaan van KAV Holland. Er is een programma met voor ieder wat wils. Startpunt voor dit alles is de vernieuwde kantine op de atletiekbaan in het Pim Mulier Sportpark.

Programma
10:30 Inloop
11:00 Uitleg spelregels voor de crazy 88-speurtocht
12:00 – 16:00 Speurtocht
13:00 – 16:00 Loop-fiets-estafette
16:00 Borrel voor deelnemers, (oud-)leden en relaties
17:00 Groepsfoto en start barbecue

We beginnen de dag vanaf half 11 met een kopje koffie, thee of limonade. Om 11 uur moeten alle deelnemers voor de crazy 88-speurtocht aanwezig zijn en worden de spelregels  uitgelegd. In het begin van de middag starten beide evenementen en is iedereen tot een uur of 4 bezig. Vervolgens komt iedereen weer terug op de baan en wordt er een groepsfoto gemaakt. De dag wordt afgesloten met een borrel en een barbecue!

Meld je aan
Voor de familiedag vragen we je om je aan te melden per e-mail: familiedagKAV@gmail.com. De bijdrage is 15 euro voor volwassenen, 7,50 euro voor kinderen tot 12 jaar. Het is ook mogelijk om enkel deel te nemen aan het middagprogramma of BBQ. De betaling gaat via rekeningnummer: NL 86 RABO 0175 8350 63 onder vermelding van KAV Familiedag en het aantal personen dat deelneemt.

In het mailtje verzoeken wij je aan te geven met hoeveel personen je komt, de namen & leeftijden, en of u mee wilt doen met de loop-fiets estafette, de crazy 88 speurtocht of dat je enkel komt voor de borrel en barbecue.

Bent u geen lid van KAV Holland maar een van de personen waarmee u komt wel gelieve dan de trainingsgroep van dit persoon te vermelden.

Loop-fiets-estafette

  • Vertrek tussen 13:00-14:00u van de baan
  • Je fietst in (tenminste) een koppel van één loper en één fietser. De route zal ongeveer 20 km zijn. Je mag tijdens de estafette zo vaak als je wilt wisselen tussen lopen en fietsen.
  • Tijdens de route kom je langs enkele posten met culinaire versnaperingen en sportieve uitdagingen.
  • Eindpunt is de atletiekbaan, waarna er een barbecue/feestavond zal zijn voor de hele vereniging.

Je mag in een groepje ook meer dan één loper of meer dan één fietser hebben. Je kan het dus met je hele familie doen. Maar je kunt ook leuk duo’s of kwartetten vormen vanuit je eigen loopgroep. Er is geen tijdwaarneming. Je komt door de wisselingen tussen loper en fietser elkaar wel vaak tegen, ook bij de posten.

Crazy 88

  • In groepjes wordt een tocht door Haarlem gelopen. Tijdens deze tocht moeten zoveel mogelijk opdrachten worden uitgevoerd. Voorbeelden van opdrachten zijn: Doe de Usain Bolt houding met 10 personen (dit moet gefotografeerd worden) of Fotografeer een ander groepje zonder dat ze jullie zien.
  • De groepen krijgen van 12.00 tot 16.00 de tijd om zoveel mogelijk opdrachten uit te voeren.
  • Vanaf 16.00 wordt er verzameld op de baan voor de uitslag, groepsfoto en de afsluitende barbecue.

Borrel en barbecue
Even voor de duidelijkheid. Voor de prijs van € 15 euro  volwassenen en € 7,50 voor  kinderen krijg je een bbq, een tweetal drankjes bij de borrel en een tweetal drankjes bij de bbq.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.