Johan Neve NK kampioen cross Masters 60+

Afgelopen weekend is Johan Neve NK kampioen op de cross geworden bij de masters 60+ in Kraggenburg. Nu gaat hij eind deze maand door voor het WK Masters in het Poolse Torun om te bewijzen dat hij een wereldtopper is. Veel succes!

Lees het verslag in Haarlems Weekblad en het interview in Haarlems Dagblad.

Of lees het in zijn eigen woorden:

Jullie hebben het al gezien begrijp ik uit de reacties, ik ben in mijn missie geslaagd. Nederlands kampioen op de cross. De concurrentie was weliswaar niet moordend, maar zeker wel aanwezig dus het moest nog wel even gebeuren: het waarmaken van mijn ambitie.
Gelukkig had ik Rene van Ravenzwaaij als richtpunt de eerste twee ronden. Hij gaat snel van start maar verliest vaak iets tempo in het 2e deel. Op dat moment ben ik hem gepasseerd en heb mijn tempo proberen vast te houden. In de laatste ronde zag ik dat het goed was en heb ik niet meer voluit gelopen. 34 blank is okay voor dit parcours. Het was weer reuze gezellig na afloop met al die snelle mannen op leeftijd na te praten. Vervolgens bij de dames Ingrid Lasonder Klaassen ook kampioen zien worden. En daarna gezamenlijk naar Amsterdam gereden. In de euforie wel een afslag gemist maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een geslaagde dag.
Ik wens de jonge toppers morgen ook veel plezier en een mooie strijd.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.