Johan Neve Nederlands kampioen M60 5000m

Het was een publiek geheim dat ik dit weekend op het NK Masters in Gouda  voor goud zou gaan op de 5000 meter. Al had ik weliswaar een marge aangehouden door te stellen dat ik desnoods door zou gaan tot ik 105 werd, het moest eigenlijk nu gebeuren.

En het is gelukt na een strak gelopen race. Ik heb gewonnen in 18:07. Dit is waar ik de laatste maanden naar toe gewerkt heb, voor het eerst Nederlands Kampioen in mijn leeftijdsklasse. Uiteraard is het behalen van een medaille bij de senioren en jeugd veel moeilijker vanwege de enorme concurrentie, ik geniet er niet minder van.

Iedereen bedankt voor de bemoedigende woorden en interesse de afgelopen periode. Het eerste goud is binnen. Nederlands Kampioen, het klinkt goed, in augustus naar het Europees Kampioenschap in Denemarken. Eens kijken of ik daar ook potten kan breken.
En volgend jaar naar het WK in Spanje. Ambitie te over.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het ging nog bijna mis . 3 Weken terug een spierscheurtje in het bovenbeen, maar mede dankzij Elisabeth (dry needling) en Wibbo (echo) van sportfysio Portegies stond ik fit aan de start.

Ik ben nog niet klaar, ik geniet volop van de loopsport, en dat is allemaal in gang gezet door de aansporing van Martin Helmantel, nu 11 jaar terug na iets teveel biertjes op een straatfeest.
Sam Blom van Run2Day Haarlem ook bedankt voor al 10 jaar sponsoring en support. Ik weet nog dat Henk Schaap kampioen werd bij de 55+ en jij zei dat ik dat ook zou kunnen halen en inderdaad het is gelukt. Vandaag uitlopen op de Letterenloop van loopcircuit Loopcircuit Haarlem en vanmiddag party met mijn kinderen. Gouden Weekend, Trump zal jaloers zijn.

Voordat de andere Masters kampioenen, Matthijs Seijlhouwer, Wim Roosen en Maaike Honig jaloers worden: de complete uitslag voor de KAV Holland delegatie.

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.