Ken jij familie, vrienden of bekenden die willen starten met Hardlopen?

Start to Run is een speciale voorbereidingscursus voor de beginnende loper. Deze loopcursus gaat op zaterdag 4 februari om 9.30 uur van start bij KAV Holland met een gratis loopclinic op de atletiekbaan van het Pim Muliersportpark, inloop vanaf 9.15

Het voorbereidingstraject Start to Run
De cursus duurt zeven weken en na afloop ben je klaar voor de 4 km lange Zandvoort Circuitrun op 26 maart 2023 of de 5 km Lionsloop op 11 april 2023. Tijdens deze 7 weken train je onder begeleiding van ervaren en deskundige trainers, zodat jij het heuvelachtige circuit met gemak aan kunt! De eerste training is op 4 februari op de atletiekbaan op het Pim Muliersportpark om 9.30, inloop vanaf 9.15.

Je traint wekelijks op zaterdag 90 minuten in groepsverband.aanvang ook 9:30 De trainers geven tijdens de training praktische tips m.b.t.,blessurepreventie, looptechniek en lichaamsversterkende oefeningen (core-stability). Na afloop van elke training krijg je een trainingsschema  waar je gedurende de week zelf mee aan de slag kunt.

Kosten en aanmelden
Deelname aan deze Start to Run trainingen kost € 50,- (dit is exclusief inschrijving circuitrun of lionsloop). Word je daarna lid van KAV Holland, dan krijg je 25 euro korting op het lidmaatschap voor 2023. Daarvoor krijg je 7 weken training en trainingsschema’s. De inschrijving voor de Zandvoort Circuit Run is reeds geopend.

Twijfel niet langer en schrijf je nu in voor de Start to Run cursus en treedt straks in de voet of remsporen van Max Verstappen

Aanmelden
Aanmelden via loopclinic@kavholland.nl Vermeld je Naam, telefoon, geslacht en leeftijd in de email en tevens dat je deel wil nemen aan de start-to run loopcursus.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.