Geslaagde familiedag & crazy 88

6 september was het dan zo ver, de familiedag ter ere van KAV Hollands 90 jarig jubileum. Om half 11 kwamen de eerste deelnemers voor de Crazy 88 binnen, ze werden verwelkomd met een kopje koffie en een heerlijk gebakje. Na de koffie werden er groepen gemaakt en stonden alle 50 deelnemers klaar om zo veel mogelijk leuke, gekke of toch ook wel een beetje spannende opdrachten te doen. Zo kregen alle 8 groepen een eitje (ongekookt natuurlijk) mee die ze de hele tocht bij zich moesten houden en aan het einde van de dag weer heel moesten inleveren. Rond half twaalf gingen Team Tuffy, Team Bolt, de Coole Foto Kikkers, de Gouden Combinatie, familie Winkel, familie van Bommel, Team Cindy en Team Marieke op pad om zo veel mogelijk punten te scoren met de opdrachten.

Er waren 5 verschillende plekken waar de groepen opdrachten konden doen: op de atletiekbaan, Santpoort-Zuid, Bloemendaal, de Cronjé en in Haarlem-centrum. Op de atletiek baan moest een 6-tal opdrachten worden voltooid, waaronder 100 buikspieren, een rondje lopen terwijl je een medicine bal rond gooit, een zandkasteel bouwen in de verspringbak en het clublied zingen. De sportieve opdrachten waren in een mum van tijd uitgevoerd, alleen het zingen van het clublied ging niet bij iedereen even makkelijk. Blijven oefenen jongens!!

De meeste groepen kozen er voor om eerst de opdrachten in het centrum van Haarlem te doen. Zo werden er prachtige selfies gemaakt met Lautje Coster, werden er spullen verkocht bij de Blokker en werden er geweldige Usain Bolt-imitaties gedaan met voorbijgangers.

Ook in Bloemendaal, de Cronjé en Zandpoort-Zuid werden veel opdrachten afgewerkt. Er waren té veel opdrachten om af te werken in de gegeven tijd, dus de groepen moesten tactisch te werk gaan om zo veel mogelijk punten binnen te halen. Om 16.00 kwamen alle groepen op de baan bijeen voor de borrel, gevolgd door een heerlijke BBQ. Alle foto’s en filmpjes werden afgeleverd bij de juryleden Alyanne en Mirthe, die alle opdrachten beoordeelden. Hoewel de nummers 1, 2 en 3 qua punten erg dicht bij elkaar lagen, kwam er maar één echte winnaar uit de bus, de Familie Winkel! Zij kregen de enige echte KAV-Holland-90-jaar-Crazy88-oorkonden en een fles overheerlijke Jip & Janneke champagne. Gefeliciteerd! Eén van de reden dat zij hebben gewonnen, is omdat zij een prachtig souvenir hadden meegenomen die nu nog steeds in de kantine staat!

Tijdens de Crazy 88 hadden we het ontzettend getroffen met het weer, het was de hele dag droog geweest en af en toe brak er gewoon een zonnetje door! Helaas werd het naarmate de avond slechter en kwamen er buien over. Gelukkig stonden er een aantal partytenten en was de kantine open zodat iedereen lekker droog kon staan. Al met al was het erg gezellig en kunnen we de dag zeker bestempelen als geslaagd.

Op naar het volgende jubileumfeest!

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.