En we zijn los!!!

Er staan een paar nieuwsgierigen te trappelen om lid te worden….

Er staan een paar nieuwsgierigen te trappelen om lid te worden….

Eindelijk, na maanden van digitale trainingen, persconferenties, besmetting cijfers volgen, mochten ook wij van de loopgroepen eindelijk weer los!

Sinds afgelopen week zijn alle loopgroepen weer gestart, twee groepen op de atletiekbaan (Ambitiegroep van Arjan op dinsdag en de groep van Jan op woensdag), de andere vier groepen (Yvonne, Kees, Rudi en mijzelf) weer naar de duinen.

Ik vond het zelf spannend: hoe is iedereen uit mijn groep deze maanden doorgekomen wat betreft gezondheid en conditie. Na de aankondiging stond de app groep niet stil, met gevolg dat er een grote groep lopers zich melden op de parkeerplaats van de Tetterodehal.

Gelukzalig zag ik weer alle trouwe gezichten, voelde al heel snel of we niet weg waren geweest. Bij de start de groep in kleine groepjes verdeeld en ze allemaal richting Middenduin gedirigeerd. Daar per groepje een opdracht. Wat was het weer leuk en gezellig! Iedereen gewoon weer blij om samen met elkaar je in het zweet te werken, intervallen of wat dan ook te doen, alles wat je in je eentje toch minder vaak of makkelijk doet (ondanks Corona kon iedereen nog wel blijven hardlopen, zij het alleen individueel). Iedereen ook keurig op afstand van elkaar ed. Ondertussen de groep van Yvonne en Kees gespot; ook zij weer heerlijk zwetend en zwoegend de opdrachten van de trainer aan het uitvoeren. De achterstand in conditie valt allemaal reuze mee, de krachttrainingen van Kees op de maandagavond hebben velen ook goed gedaan.

Aan het eind van de training ging iedereen met een grote glimlach weer terug naar huis, inclusief de juf!

Mijn motto; gezelligheid en gezondheid voorop, met elkaar deze komende maanden, heerlijk spelen in onze super mooie achtertuin, de Kennemer duinen!

Linda van Galen

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.