Clubkampioenschappen 15 juli!

Voor het eerst dit jaar eerder in het seizoen, maar verder de oude vertrouwde clubkampioenschappen van KAV Holland! Wederom met elektronische tijdwaarneming! En zoals gewend is deelname volledig gratis!
Deze wedstrijd is voor atleten van KAV Holland en introducees. Het programma:
– Junioren, ouders en senioren: zeskamp 
– Pupillen: snelle meerkamp 
De pupillen hebben bij bij elk onderdeel een half uur om zoveel mogelijk sprongen, worpen of sprintjes te verrichten. De beste prestatie per onderdeel telt uiteindelijk mee in de meerkamp. 
LET OP: bij de junioren lijkt het soms dat het geen volledige zeskamp betreft. Dat lijkt enkel zo vanwege het samenvoegen van groepen. Bij het individuele tijdschema na inschrijven is wel het hele programma te zien. 

Aanmelden kan via atletiek.nu tot 24 uur voor de wedstrijd en op de dag zelf minimaal 1 uur voor de start van het programma van de desbetreffende atleet.
Tijdens deze wedstrijd doen wij ook een beroep op ouders als juryleden. Dit is geen hogere wiskunde en iedereen kan zijn steentje bijdragen. Dus meld je aan via de inschrijving op atletiek.nu of via een mail naar clubkampioenschappenKAV@gmail.com.

Tevens zal er een inzamelpunt zijn voor oude sportschoenen. Victor Maijer (trainer van KAV) zal binnenkort naar Lesbos afreizen om daar als als sportinstructeur voor vluchtelingen aan de slag te gaan. Maar om te sporten zijn er wel sportschoenen nodig! Neem daarom de afgedankte sportschoenen mee en lever deze in bij het wedstrijdsecretariaat. De dank zal groot zijn!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.