C-jongens kunnen buigen op historisch voordeel!

De plaatsing van de meiden was vanuit een historisch perspectief uitzonderlijk te noemen. Een duik in het verleden doet beseffen dat de C mannen iets vaker op dit toneel hebben mogen strijden. Menigmaal belandde een C-jongens ploeg op het podium, de laatste keer in 2006, waarin het zilver werd bemachtigd. Toen onder meer in het team Jord Buiting en Roy Janssen, nog altijd actief binnen de club als organisatoren van het beruchte Texel-kamp.

9 Jaar later is er een nieuwe gouden lichting opgestaan. Een lichting die het meerkampbloed heeft lopen op alle denkbare plaatsen en elkaar al jaren op sleeptouw neemt. Gezegend met het talent van hun ouders, die jaren geleden in eenzelfde positie verkeerden en verder gegangmaakt door een meer dan gemiddeld enthousiasme is ook hier een hecht collectief ontstaan.

Ook bij de jongens leek de opstelling lange tijd vast te staan, maar de joker binnen dit gezelschap heeft zich dusdanig ontwikkeld, dat we in Breda nog sterker voor de dag kunnen komen. De aanwezigheid van Martijn Beekhuis levert de trainers wel eens kopzorgen op, maar belangrijker, Beekvorst lijkt precies op tijd te beseffen hoe hij zijn imposante lichaam moet gebruiken. En dat is nodig om de teams van Sparta en Haag Atletiek van ons af te kunnen slaan. Met aan zijn zijde de interlandgangers Igor,Jos en Sil, alleskunner Mika, springwonder Boris, bikkel Tijn en stille kracht Maarten, mag je ook hier gerust van een atletiekmachine spreken. De jongens hebben zich als tweede geplaatst voor de finale, maar noteerden de vierde totaalscore. Aangezien je niet voor een vierde plaats naar Brabant afreist is het doel heel simpel. Op een sympathieke manier de best mogelijke prestatie behalen.

Fotos 1311             Fotos 1334

Bladwijzer de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.