Openingswedstrijd KAV Holland

Wanneer:
28 maart 2021 @ 09:00 – 16:00
2021-03-28T09:00:00+02:00
2021-03-28T16:00:00+02:00
Waar:
Atletiekbaan Pim Muliersportpark

Informatie onder voorbehoud – de inschrijving gaat via https://www.atletiek.nu/

Deze ‘wedstrijd’ is ideaal om te testen hoe jij er na de winter voor staat. Is je conditie optimaal? Voldoende getraind om mooie prestaties te gaan neerzetten komend baanseizoen? Tijdens deze baanwedstrijd kun je er allemaal achterkomen. Voor kinderen die nooit eerder een wedstrijd deden, is dit ideaal: je kunt het gewoon eens proberen!

’s Ochtends hebben we een compact programma voor de pupillen. We verwachten dat ouders ons als organisatie een handje helpen in de kantine of op de baan zodat de onderdelen vlot verlopen. Of: de oudere atleten die op tijd zijn.

’s Middags kunnen junioren, senioren en masters zelf bepalen op welke onderdelen ze uitkomen. Ideaal toch? En het ET-team zorgt ervoor dat jouw tijden tot op de honderdste kloppen!

Even praktisch

  • inschrijfgeld betaal je bij afhalen van je startnummer. Je kunt contact betalen of pinnen.

Tijdens de wedstrijd is er net als afgelopen jaren een kledingruilbeurs. Hier kun je oude spikes en/of sport(club)kleding aanbieden. Hiermee sponsor je de club en kun je zelf een beetje geld overhouden. Ook kun je goedkoop spikes en kleding op de kop tikken.
Ook is dit een mooie gelegenheid om clubleiding te kopen/bestellen voor het zomerseizoen.
De ruilbeurs is geopend van 9.00 tot 13.30.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.