Update renovatie atletiekbaan deel 3

Met enige regelmaat pleeg ik een blik te werpen op de renovatie werkzaamheden tbv onze atletiekbaan. Na ruim 5 weken activiteiten ziet onze baan er totaal anders uit.

Veel van de oude voorzieningen zijn nu compleet verdwenen, het bijzondere is wel dat alle verwijderde materialen gerecycled worden en terugkomen in nieuw aan te leggen voorzieningen, zoals nieuwe sprintbanen, verspring- en hoogspringfaciliteiten.

Maar wat ook opvalt is dat vooral de buitenkant van onze rondbaan zeer drassig is, hetgeen tevens door een medewerker van de uitvoerende partijen bevestigd werd. Foto’s geven een duidelijk beeld en wij kunnen ons gelukkig prijzen onze trainingen op een droge locatie te kunnen voortzetten.

Veel nieuw materiaal is al aangeleverd en begreep ook dat half juni het asfalt geleverd gaat worden. Een uitspraak over het afronden van deze renovatie wordt nog niet gegeven door de uitvoerenden. Hopelijk geven de bijgevoegde foto’s een beeld van de huidige stand van zaken. Uiteraard hoop ik dat onze atleten deze berichtgeving waarderen.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.