Uit de bestuursvergadering van 30 augustus 2018

Onderlinge Wedstrijden
De wegblijvers hadden – natuurlijk altijd! – ongelijk, want de OW waren een succes. De sfeer was met een tribune vol met ouders, begeleiders en andere enthousiastelingen prima. Volgend jaar verwachten we een 100% deelname.
Wij zijn benieuwd naar de ervaringen van onze leden over de dit jaar gewijzigde opzet, o.a. van de verplaatsing naar de zondag vóór het begin van de vakantie. Geef je reactie schriftelijk door aan de technischecommissie@kavholland.nl of anders bij je trainer.

Wedstrijdorganisatie Commissie(WOC)
Het aangekondigde overleg tussen het bestuur en de Holland leden van de WOC staat gepland voor dinsdag 11 september.

Schema voor de wintertraining
De TC buigt zich op dit moment over de opstelling van het nieuwe schema voor de komende wintertrainingen. Het jeugdschema is inmiddels gepubliceerd.

Spaarnwoudecross
De Spaarnwoudecross vindt plaats op zondag 4 november 2018. Voor inschrijven kan je binnenkort terecht op onze website kavholland.nl

Coopertest / presentatie ex Olympiër Hans Koeleman
Vrijdag 7 september organiseert de wegcommissie de traditionele Coopertest. Een uitgelezen kans voor alle Holland leden om je conditie te controleren.
Na afloop kan iedereen- dus zowel baan- als wegatleet en ook niet deelnemers aan de Coopertest! – in onze kantine kosteloos komen luisteren naar een presentatie van Hans Koeleman.
Hans Koeleman is een gewezen topatleet met als specialisme de 3000 meter steeple. Hij nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen (1984 Los Angeles en 1988 Seoul) en hij was van 1978 tot 1988 onafgebroken Nederlands kampioen op deze discipline. Na zijn atletiekloopbaan legde Hans Koeleman zich toe op het schrijven van door de atletieksport geïnspireerde boeken. Je kunt deze laten signeren en/of kopen voor 20 euro:

  • Het blauwe uur – Wat de hardloper bezielt (2014) ISBN 9789035142053
  • Olympiërs – Roman (2016) ISBN 9789029506793
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.