Tweede hands sportkleding gevraagd

Lopen blijft een fantastische energie gevende activiteit, dat weten als hardlopers als geen ander. Als vrijwilliger heb ik contact met enkele Syrische vluchtelingen. Zij willen zowel leren fietsen als hardlopen.

Bij RuntoDay ontmoette ik een enthousiaste jongeman, Jan Willem Vonk die een hardloopgroep wil starten onder de vluchtelingen in de KoepelZwols initiatief voor sporten met vluchtelingen. Het lijkt me een prima idee waar ik aan wil meedoen.

Hiervoor hebben we tweedehands hardloopschoenen nodig en hardloopkleding.

Mijn vraag aan jullie is:

  • Wie heeft wat van dit sportspul in de kast liggen waar je anderen een geweldig plezier mee kunt. Wie weet ligt het  eigenlijk misschien wel te wachten op een hele goede bestemming.
  • Als we 10 outfits hebben gaan we een groep starten.

Als ik bij de poort van de Koepel sta te wachten op twee Syrische vrouwen die ik samen met mijn vriendin fietsles geef, zie ik heel veel jonge mannen wat doelloos staan te staan. Zou toch mooi zijn , als ze plezier in hardlopen zouden kunnen krijgen, of niet soms?

Ik hoop dat velen aan dit verzoek een bijdrage kunnen leveren. Mail mij en ik kom uiteraard graag de sportkleding ophalen op de atletiekbaan en zal jullie zeker op de hoogte brengen van het vervolg.

Sportieve groet

Laura Gulickx
Mede namens Jan Willem Vonk

Notitie: het verzamelpunt is in principe het clubhuis.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.