Terugblik openingswedstrijd

27 maart, een prachtige dag met blauwe lucht en zon waar je ook keek. De perfecte dag dus voor onze openingswedstrijd. Samen met AV Haarlem is de toon voor de rest van het seizoen gezet. De pupillen begonnen de dag met een meerkamp. Onder luid gejuich sloten zij dit af met een 600 meter. Daarna kregen zij een diploma om hun resultaten te vereeuwigen en een heerlijk ijsje, wat in dit lenteweer absoluut niet kon ontbreken!

Voor de ouders van onze pupillen was er nog een praatje waarin is verteld dat we komend seizoen gaan inzetten op ouderparticipatie en ouderbetrokkenheid. Hierover later in de nieuwsbrief meer!

De junioren, senioren en masters konden ’s middags hun eigen programma samenstellen. Er was een scala aan onderdelen waarvoor zij zich konden inschrijven, de keuze was reuze! Eenieder heeft zich van de beste kant laten zien en er zijn prachtige resultaten geleverd.

Lang verhaal kort, het was een fantastische opening van wat een prachtig seizoen belooft te worden!

Vooruitblik wedstrijdseizoen
Met de openingswedstrijd is het wedstrijdseizoen dan ook officiëel geopend. De eerste competities staan in het tweede weekend van april alweer voor de deur. De D, C, B en A junioren zullen hier gaan laten zien waar zij de hele winter zo hard voor hebben getraind. De competitiedata zijn gedeeld met de ouders en de atleten. Deze zijn ook hier terug te vinden voor de junioren/senioren. Voor de pupillen kun je die hier vinden.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.