SPORT IN 2014 in de Kennemersporthal

Ondanks het media geweld van SERIOUS REQUEST dat onze stad op zijn grondvesten liet dreunen hebben wij als KAV HOLLAND toch weer een hele positieve bijdrage kunnen leveren aan dit sportevenement op maandag  22 en dinsdag 23 december 2014.

In totaal hebben wij 132 kids vanaf 5 jaar ( misschien wel 4 jaar ) een aantal leuke onderdelen van atletiek kunnen laten beleven. Deze opkomst was ver boven onze verwachtingen want de Grote Markt had natuurlijk een zeer grote aantrekkingskracht voor alles en iedereen die graag even wilde zwaaien voor een van de vele TV camera’s die rondom en in het Glazen Huis waren opgesteld.

Wij, en dat zijn dus onze jeugdtrainers onder aanvoering van onze kersverse Trainers/pupillen coordinator Alyanne Bos hebben hun uiterste best gedaan om weer een aantal kids enthousiast te maken voor atletiek.

Dank derhalve aan Niels Lambers, Siebe Koot en Job Wiltink, die ieder hun onderdeel met veel beleving hebben uitgedragen.

sport-in-2014-kav-hollandVooral het sprint onderdeel, waarbij een echte tijd genoteerd werd. Hoewel de afstand slechts 30 meter bedroeg, heeft de “hoofd” scheidsrechter annex tijdwaarnemer een aantal kinderen “ blij ” gemaakt met een tijd van 4 of 5 minuten !! ( Dat waren dus secondes ). Een aantal was toch slimmer dan deze official dacht en reageerden zeer alert door o.a. te stellen dat die tijd dan toch wel erg langzaam was.

Een tweetal bijgevoegde foto’s tonen weer overduidelijk aan dat KAV HOLLAND nadrukkelijk bij de Sport In 2014 aanwezig was. Tevens hebben alle deelnemers onze kleine maar zeer duidelijke flyer meegekregen om zich nader te laten informeren over het actief beleven van de atletieksport.

Hopelijk volgend jaar weer drie dagen want wij een aantal in de Sporthal aanwezige ouders vond het jammer dat hun kinderen niet meer aan het atletieken konden deelnemen.

Haarlem, 24 december 2014

Peter G.J. van Haaren

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.