Serious Santa Run

Vrijdagavond 12 december is het zover, dan vind de allereerste Serious Santa Run plaats in de Haarlemse binnenstad. Dit wordt een hardloopevenement dat Haarlem op zijn kop gaat zetten. Wat kun je nou beter doen in deze feestmaand; dan gezond samen hardlopen voor het goede doel in je gekste, cheesy kerstoutfit!

serious santa run in haarlemNaast de schitterende sfeervolle route door de Haarlemse binnenstad, is er een bijzonder kerstsfeertje bij de start, en loopt de route langs kroegen, kerken en pleintjes. Nadat je een van de afstanden hebt volbracht (3 km of twee rondes 6km) wacht er een enthousiast onthaal bij de finish en is er volop gelegenheid voor een drankje en is er een bijzonder kerstsfeertje. We zorgen voor verrassingen onderweg die ervoor zorgen dat je avond niet meer stuk kan. Iedere deelnemer krijgt een kerstmuts en er is een leuke prijs voor de loper die zich het spectaculairst uitdost.

Kom vast in de feestdagen sfeer en schrijf je nu in via deze link: www.serioussantarun.nl

De inschrijving is € 12,50 en de opbrengst komt ten goede van Serious Request 2014: vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.