Pupillen knallen op de finale competitie

Zaterdag 17 september was de finale dag van de competitie met de pupillen. Er waren twee teams geplaatst, namelijk de A1 meiden en de B jongens. Daarnaast waren Madelief en Nigella (meiden A1), Levi en Maurits (b jongens) en Anniek (b meisje) ook nog individueel geplaatst. De dag begon traditioneel weer met het defilé, waarin je met de club een rondje op de baan loopt onder luid applaus van het meegereisde publiek. Altijd een speciaal moment voor zowel de kinderen als de trainers. Van te voren wisten we dat het lastig ging worden, maar dat er zeker kansen lagen op prijzen/medailles. Estafette ging ondanks een ongeldige wissel van de jongens aardig goed. Goed begin van de dag dus. Daarna begon het echte werk en moest er gepresteerd worden. En dat werd er zeker! Persoonlijke records vlogen ons om de oren en de prestaties werden als maar beter. Na elk onderdeel werd er spannend naar de stand gekeken op atletiek.nu. Het bleek er steeds meer om te spannen. De meiden bleven steeds rond de tweede plek steken en bij de jongens was het steeds weer een andere plek, erg spannend dus. Na de laatste onderdelen was het erg lang wachten op de uitslag. Spanning was bij de kinderen, maar ook bij de trainers en ouders om te snijden.

Anniek is uiteindelijk op een keurige 10de plek geëindigd en heeft een paar mooie persoonlijke records gehaald. De jongens B zijn helaas op een zure vierde plek geëindigd met maar 7 punten minder dan de nummer 3. Ontzettend jammer, maar een vierde plaats terwijl je als 8ste geplaatst bent is al super goed! Maurits pakte nog een zilveren medaille op individueel gebied!! Maar het feest van de dag kwam van de meiden A1. Na de hele dag rond de tweede plek te hebben gehangen, heeft balwerpen uiteindelijk ervoor gezorgd dat de meiden kampioen zijn geworden. Wat een blijdschap toen het eindelijk definitief was. Maar de feestvreugde was nog niet over, want Nigella was derde geworden en Madelief had net als jongens b de zure vierde plek te pakken.

Al met al waren Niels, Jeroen en ik super trots op onze pupillen en hebben ze maar weer laten zien dat we als KAV Holland gewoon nog mee doen in de strijd om de titels.

Nigella heeft ook nog een stukje geschreven over deze dag:

Hier een kort verslagje van een hele mooie dag. Ik ben Nigella Negenman en ben A1 pupil. Ik ben met Madelief, Cato en Feline geplaatst voor de finale. En Madelief en ik zijn ook individueel geplaatst. En alles was een succes. Met het team zijn we eerste geworden !
Madelief was 4de en ik was 3de. Maar het scheelde niet veel. Maar 4 punten !
En het ging wel goed ondanks ik last had van mijn knie. één van de leukste dingen was wel op het podium staan met het hele team. Maar zonder de trainers ( Alyanne, Niels en Jeroen ) was het nooit gelukt.

Groetjes Nigella en Alyanne

20160917_102703 20160917_170731 20160917_173631 img-20160917-wa0001 img-20160917-wa0006 img-20160918-wa0005 img-20160918-wa0007 img-20160918-wa0008

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.