Outdoor clubrecords

Met grote regelmaat ontvang ik emails over allerlei zaken die veelal de ledenadministratie betreffen. Tussen die emails komt er soms een mail voorbij waar ik altijd heel blij van word en die in alle gevallen afkomstig is van Dorien Teeuwen, die gezamenlijk met haar Erik onze Club records bijhouden en van daaruit onze website up-to-date houden.

Bijna vanzelfsprekend staan ook een aantal nieuwe records op naam van Lucas Nieuweboer , onze clubheld, die vanuit zijn pupillen tijd bij KAV HOLLAND zich ontwikkeld heeft tot een nationale topper met misschien ook wel internationale aspiraties.

In dit overzicht vraag ik toch even bijzondere aandacht voor een nieuw record gelopen op de 1500 meter door Tijn van Zijl op 1 september 2023 in Utrecht met een tijd van 3.52.73 sec.  Het oude record stond op naam van Conno du Fossé en werd gevestigd op 4 juni 1979 (!!). Het was één van de oudste clubrecords gelopen door een baanatleet.

Omdat de kantine cq atletiekbaan vanwege renovatie nauwelijks meer bezocht wordt voeg ik een foto bij van de aanpassing op onze fraaie clubrecord-bord in de kantinedoorloop.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.