Nieuw lid JeugdCommissie

We zijn zeer verheugd te kunnen melden dat we een nieuw lid bij de JeugdCommissie mogen verwelkomen! Onze oproep voor nog meer leden (met name van B/C pupillen) blijft nog wel staan.

Cindy de MirandaEven voorstellen … Cindy de Miranda

Ik ben de moeder van Jade, zij traint bij de pupillen A1. Jade heeft nog een oudere broer Nio, hij voetbalt al een aantal jaartjes bij Haarlem Kennemerland. Mijn man Dirk maakt ons gezin compleet.

Naast mijn werk en gezin hou ik mij vooral bezig met mijn twee grote hobby’s: koken en hardlopen. Komend voorjaar hoop ik mijn 4e marathon te lopen, dit keer wordt het de marathon van Parijs. Ik ben een aantal jaar lid geweest van KAV Holland, maar… (en dit is vast geen goede binnenkomer) nu train ik sinds februari bij Suomi.

Maar… ik ben nooit helemaal weg geweest bij KAV want Jade heeft wat dat betreft gewoon het stokje overgenomen en volgt de trainingen met veel plezier. Het is erg leuk om te zien en te ervaren dat je je hobby kunt delen met je kind. Dus toen ik de oproep zag voor de Jeugdcommissie leek het mij de perfecte mogelijkheid om nog wat meer betrokken te raken bij de activiteiten van mijn kind, met als mooie bijkomstigheid dat ik zelf ook nog eens affiniteit met de sport heb. Diederik kende ik al van mijn eigen tijd bij KAV dus de connectie was snel gemaakt en de beslissing om te reageren op de “vacature” snel genomen. En hoewel ik zelf af en toe écht wel woeker met mijn tijd i.c.m. fulltime baan en gezin denk ik dat het juíst als ouder een verrijking is om op deze manier betrokken te worden bij de club.

Ik heb er zin in en ik hoop dat we met de JC mooie activiteiten kunnen realiseren voor onze kinderen!

Groeten, Cindy

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.