Massage na het lopen

Net als de afgelopen twee jaar gaat Team Haarlem weer masseren voor het goede doel van de Roparun tijdens de Runnersworld Spaarnwoudeloop op 16 maart. Dit jaar heeft Team Haarlem maar liefst 4 lopers die lid zijn van KAV Holland! Het gaat om Esther Bannink, Diederik Dijkema, Frank van Eijk en Lars Looijen.

Wij staan in boerderij Zorgvrij in de ontvangstruimte, met daarachter een massageruimte voor onze masseurs. Er zullen een vijftal masseurs aanwezig zijn, die de deelnemers aan de diverse afstanden willen masseren. De totale opbrengst van de donaties komt in zijn geheel ten gunste van de Roparun.

Roparun
De Roparun (“Rotterdam Parijs run”) is een non-stop estafetteloop die sinds 1992 wordt gehouden tussen Rotterdam en Parijs. In het pinksterweekeinde[bron?], van zaterdagmiddag tot en met maandagmiddag, moeten de deelnemers een afstand van ongeveer 520 kilometer afleggen. Tot 2004 liepen de deelnemers van Rotterdam naar Parijs, maar sinds 2004 start de run in Parijs en is de finish op de Coolsingel in Rotterdam.

Al vanaf het eerste jaar is het ophalen van geld het hoofddoel van deze sportieve prestatie. Het geld is bedoeld om projecten te financieren om het leven van kankerpatiënten zo goed en aangenaam mogelijk te laten verlopen. “Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven” is de slogan van de Stichting Roparun. In 20 jaar (tot en met 2011) is er ruim 45 miljoen euro opgehaald.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.