Lucas Nieuweboer sterk bij Nacht Van Heusden (KBC)

Lucas Nieuweboer verbeterde op 18 juli 2015 zijn pr met drie seconden op de 5000m naar 14.51.59.

Op zijn facebookpagina schreef hij het volgende:
Gister stond de 5000m bij de KBC Nacht voor mij op het programma. Het doel was om flink onder mijn pr te duiken, ik had alleen pech met de serie-indeling. Nadat de haas er op 2000 meter uit ging kwam ik alleen te lopen. Ik kwam perfect door op het goede tempo richting <14.40. Daarna 1,5 km alleen op kop waarbij ik het lastig kreeg en de benen steeds minder goed voelden. Gelukkig kwamen er de laatste anderhalve kilometer weer twee jongens bij waardoor ik het tempo weer kon oppakken. Gefinisht in een nieuw pr van 14.51.59. Dan de volgende race maar de hap eraf!!! Vorm is er, nu nog laten zien!

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.