Kennismaken met de Feldenkraismethode

Afgelopen jaar hebben we een introductieles voor de Feldenkrais Methode in de kantine gehad. Bekijk eens de bijgaande introductiefilm.

.

Een rechte en ontspannen lichaamshouding met een beweeglijke kern is een voorwaarde om de krachten optimaal te kunnen benutten. De Methode Feldenkrais laat je de verbindingen in je lichaam ervaren en weer deel uit maken van jouw manier van bewegen. Het soepele draaien van de romp en een ontspannen meebewegen van de armen en benen zorgen ervoor dat de krachten vrij kunnen stromen, zonder overbodige spierspanning. Je leert voelen dat de loopbeweging een beweging in het hele lijf is, de romp is hierin de krachtige en dynamische motor. Het soepele draaien van bekken en schouders zorgt voor een doorgaande beweging van het lijf en geeft een gevoel van vrijheid en een jeugdachtige manier van lopen.

Begin mei wordt het 110-jarig bestaan van Feldenkrais gevierd met gratis proeflessen voor jou, familie, vrienden en kennissen. Als je interesse hebt kun je contact opnemen met Marlies Hanebrink voor een vrijblijvende afspraak via www.feldenkraishaarlem.nl of hardlopenhaarlem.nl

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.