KAV Holland bij de Ter Specke Bokaal

Op zaterdag 7 mei was de Ter Specke Bokaal in Lisse. Dit is de eerste wedstrijd van het Lotto Baancircuit waaraan veel Nederlandse topatleten meedoen, zoals onder andere Nadine Visser, Hensley Paulina, Nadine Broersen en Erik Cadee.

Dit jaar waren er ook weer eens een aantal atleten van KAV Holland van de partij! Lydia van Dijk en Ijke Mourits van JRT, Job Wiltink en Giosue Vollaard  deden dit jaar mee. Lydia en Ijke liepen beiden een 1000m. Lydia finishte in een tijd van 3:05.30 en Ijke in 3:15.94. Giosue, een B pupil, liep de kidsrun (1000m) in het bijprogramma in een mooie tijd van 3:53.22

Voor Job was dit zijn debuut op een baancircuit wedstrijd. Hij kwam uit op de 150m en de 300m. De weersomstandigheden waren prima en mooie prestaties lagen in het vooruitzicht. Op de 150m liep hij een nieuw pr van 17.36. Zelf was hij niet helemaal tevreden omdat zijn start iets minder was en ook stond er redelijk wat tegenwind. Later op de dag mocht zich op de 300m herpakken. Dit was een erg mooie race en met een tijd van 35.35 snelde hij als eerste in zijn serie over de finish. Deze tijd belooft wat voor de aankomende wedstrijden en de NK junioren!

Uitslagen zijn hier te vinden
Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.