JRT Trackmeeting Utrecht & Ter Specke bokaal Lisse

Nu weekje terug uit Portugal stonden er weer wedstrijden op de planning. Vrijdagavond in Utrecht kwamen vier atleten in actie Het programma liep flink uit en het was hopen om droog te kunnen starten. Met drie pr’s toch duidelijk een geslaagde avond!

Lydia van Dijk en Chris van Hensbergen als eerste van het JRT in actie op de 800 meter. Lydia liep een dik pr door zich van 2.17 naar 2.14.92 te verbeteren. Chris miste in het eerste deel de aansluiting met de kopgroep en moest daarna mensen oprapen. Hij bleef slechts een tiende van een seconde boven zijn pr steken met 1.57.86, dat smaakt naar meer! Op de 3000m gingen Jim Rothweiler en Josien Scheepens van start. Jim liep hier naar een klein pr door 8.38.42 te lopen. Josien verbeterde zich met 3 seconden naar 9.54.06! Hiermee verbeterde ze ook haar eigen Clubrecord.

In Lisse liepen Lucas Nieuweboer en Christiaan Bosselaar zaterdag de 3000m. De Ter Specke Bokaal is onderdeel van het nationale baancircuit. Er stond een mooi veld aan de start. Lucas eindigde als 5e in de race en bleef vlak boven zijn pr met 8.25.00. Christiaan liep naar 8.46.18 als 9e.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.