Introductie nieuwe bestuursleden

Op de online ALV van 28 maart jongstleden zijn drie nieuwe bestuursleden aangetreden.
Zij stellen zich graag aan jullie voor:

Marieke MulMijn naam is Marieke Mul en ik ben 22 jaar. Sinds de ALV heb ik officiëel de taak als voorzitter van de Jeugdcommissie overgenomen van Diederik.

In het dagelijks leven studeer ik aan de Universitaire Pabo van Amsterdam. Daarnaast ben ik al zolang ik me kan herinneren actief bij KAV Holland. Ooit begonnen als klein meisje bij de pupillen, en nog altijd train ik met veel plezier. Daarnaast geef ik nu voor het achtste jaar training, inmiddels aan de D-junioren en ben ik wedstrijdsecretaris van de pupillen en D-junioren. Ook zit ik al 6 jaar in de Jeugdcommissie, waar ik me vooral bezig heb gehouden met de praktische zaken zoals het organiseren van het pupillenkamp, de pupillendisco, het CD-uitje, etc.

Ik ben te bereiken via kavhollandpupillen@gmail.com


KAV Holland: de Haarlemse atletiekvereniging die al bijna 100 jaar bestaat en waar ik zelf al weer 14 jaar lid van ben. De club waarvoor ik sinds afgelopen maand deel mag uitmaken van het dagelijks bestuur in de functie van secretaris. Zij is er een waar ik niet alleen energie van krijg, maar ook energie aan wil geven, op weg naar een nog mooiere toekomst.

Mijn naam is Kees Peerdeman, 48 jaar oud en alweer 17 jaar woonachtig in Haarlem. Recreatief hardloper, trainer van de loopgroep op dinsdagavond van 19u30 tot 21uur en krachttrainer voor de recreatieve hardlopers op maandagavond ( momenteel al weer bijna 1 jaar live in de zoomtraining). In het dagelijks leven ondernemer, na 1 jaar “ sabbatical” onlangs gestart met een nieuw bedrijf Propertybycase.
Lekker sporten, fit blijven en dit doen samen met andere mensen was de reden dat ik mij destijds aanmeldde bij KAV Holland – en nooit meer ben weggegaan.

Als je vragen hebt, ideeën, mee wilt doen of gewoon wat kwijt wilt : secretaris@kavholland.nl

Graag tot snel, Kees Peerdeman


Ivo van Haaren – technische commissie

Het was dankzij mijn beste vriendinnetje uit de straat, Anne, dat ik op 8 jarige leeftijd kennis maakte met KAV Holland. Een gouden greep, want 30 jaar later is het enthousiasme om naar de baan te gaan nog steeds even groot. Het type atleet dat het van zijn talent moest hebben, maar wegens een gebrek aan doorzettingsvermogen nooit het maximale uit zijn carrière heeft gehaald. De liefde voor de sport is nooit verdwenen en als trainer probeer ik mijn passie op en gepaste manier over te brengen. De hashtags #kavkomthard en #atletiekiseenteamsport worden inmiddels breed gedragen en in de 20 jaar dat ik nu voor de groep sta is de insteek altijd hetzelfde gebleven. Aandacht voor iedereen, zolang je maar je best doet. De huidige C-groep is daar misschien wel het beste voorbeeld van.

Waarom in het bestuur? Die vraag heb ik zelf nog niet helemaal beantwoord. Wel hoop ik dat we in de nabije toekomst wat nader tot elkaar kunnen groeien en ik meen een verbindende factor daarin te kunnen zijn. Dat we geen onderscheid meer hoeven te maken in baan en weg en iedereen weet dat K. A. V. een afkorting is voor Katholieke Atletiek Vereniging.

ivovanhaaren@gmail.com

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.