Interview met atleet én sponsor

Interview Remco, werkzaam bij Compris, sponsor van KAV Holland Cross

Remco, je bent al jaren lid van KAV, stel jezelf even voor aan alle renners!
Ik ben inderdaad al iets van 12 jaar lid bij KAV Holland en loop op dit moment met een enorm gezellige loopgroep op de dinsdagavond (Loopgroep Linda). Ik houd van het lopen van lange afstanden en het liefst door de bergen of in ieder geval op onverharde wegen. Ik woon in Bloemendaal en kan vanuit ons huis zo naar de duinen rennen om daar heerlijk te trainen.

Wat is je laatste wedstrijd geweest?
Dat is helaas al even geleden door de afgelopen Corona periode. Het laatste wat ik gedaan heb is de Dutch Coast Ultra Run by Night. Een bizarre run van Den Helder naar Castricum midden in de winter, alleen maar rennen over het strand en dan ook nog ’s nachts. Het was zwaar en soms ook erg eenzaam op zo’n donker strand, maar ik heb hem kunnen lopen met een maatje van de vereniging en we hebben goed op elkaar gepast.

Compris is hoofdsponsor en jij werkt voor deze organisatie, wat doet Compris?
Compris is een adviesbureau gespecialiseerd in asset management. Wij adviseren organisaties die installaties, gebouwen of infrastructuur beheren en onderhouden. Compris zorgt er voor dat deze organisaties met een goed asset management systeem hun assets effectief beheren en zo hun prestaties verhogen, kosten verlagen en risico’s beheersen. Wij werken onder andere voor Schiphol, Ahold en Tata Steel. Met ruim 40 medewerkers zijn wij één van de grootste adviesbureaus op dit gebied in Nederland.

Welke overeenkomst zie jij tussen asset management en hardlopen?
Voor mij ligt de grootste uitdaging in lange afstand wedstrijden, als duursporter weet ik hoe belangrijk het is om in een ritme te komen, de focus te houden, en zo het lange termijn doel te behalen. Dat geldt voor een marathon maar ook voor het goed laten werken van asset management bij onze opdrachtgevers. Het ritme om dagelijks te trainen maar ook bijvoorbeeld het ritme waarin je loopt is erg belangrijk. Dat geldt ook voor professioneel beheer. Door structuur en het juiste ritme van je onderhoud aan te houden kan je als organisatie effectief sturen op kosten, risico’s en prestaties van je assets. Daar zie ik zeker overeenkomsten met onze sport. Eigenlijk is asset management ook gewoon een duursport.

Welke cross ga jij doen?
De Spaarnwoude cross op 7 november natuurlijk! Compris is hoofdsponsor van deze cross, helaas voor mij is de afstand van een cross wat korter dan dat ik normaal loop. We gaan gewoon heel hard lopen op het prachtige parcours en natuurlijk al mijn sportieve collega’s van Compris en mijn clubleden aanmoedigen. Ik kijk er naar uit!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.