Info-avond voor de Two Oceans marathon 2015

Woensdag 25 juni is er bij Run2Day in Haarlem een info avond voor de Two Oceans marathon voor 2015. Wij, Marion, Jos, Tim en Linda, hebben meegedaan en het was een onvergetelijke ervaring. Wil je hier meer over weten, geef je dan op bij Sam Blom van Run2Day: haarlem@run2forty2.nl en hoor de verhalen en alle info.

Poster 2Oceans 2015Informatie Two Oceans 2015
Run4Schools organiseert ieder jaar een reis naar de Two Oceans Marathon. Deze wordt altijd op paaszaterdag gelopen. In 2015 is dat op 4 april.
De marathon zelf is 56 km, maar je kan er ook een halve marathon (21km) lopen of een trailrun (22km). Een geweldige ervaring die iedere loper eigenlijk eens in zijn leven zou moeten opdoen. Onze ervaring is dat elke marathonloper de 56 km van de Two Oceans Marathon op een verantwoorde manier kan (uit)lopen. Meer dan 200 runners zijn de afgelopen 10 jaar met ons mee geweest.

Wij Marion, Jos, Tim en Linda, lopers van KAV Holland, hebben al meegedaan, een ervaring voor het leven, dat kunnen wij wel zeggen. Al deze runners zijn gefinisht. Al deze runners hebben 7 dagen achter elkaar een rollercoaster van indrukken en emoties ondergaan.

Dit jaar voor het eerst organiseren wij een roadshow van informatieavonden. In maximaal twee uurtjes (inclusief vragen) willen wij vertellen en laten zien:

 • WAAROM runners deze marathon, die de mooiste van de wereld wordt genoemd, zou moeten willen lopen;
 • WIE de trainingen kan begeleiden (in jullie geval Run2Forty2) om tot een nooit voor mogelijk gehouden topprestatie te komen;
 • HOE het reisprogramma en de reisbegeleiding eruit zullen zien;
 • WAT de kosten daarvan zijn;
 • WELK goed werk Stichting Run4Schools verricht in Kaapstad, dankzij het geld dat onze runners elk jaar bij elkaar lopen;
 • WANNEER wij uiterlijk van de runners willen weten of zij deze geweldige uitdaging aan zou willen gaan!

Een verhaal over grenzen verleggen voor jezelf en een ander. Je loopt namelijk niet alleen voor jezelf, maar ook voor het goede doel dat ter plekke wordt bezocht. Een ervaring die elke runner raakt. Onze ambitie is om in 2015 met een groep van 56 runners de 56 km (of andere afstand) van de Two Oceans te lopen.

Aanvullende info Run4Schools

 • Run4Schools verzorgt voor 4.500 leerlingen op vier basisscholen in township Mitchell’s Plain bij Kaapstad inschoolse- en naschoolse sportactiviteiten.
 • De Run4Schools organisatie in Nederland bestaat 100% uit vrijwilligers; alleen de 13 sportinstructeurs in Zuid-Afrika staan op de pay-roll.
 • Voor een impressie van de Two Oceans marathon en het werk dat we doen: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cRKgvhWTroY#!;
 • Meer informatie over Stichting Run4Schools is te vinden op: www.run4schools.nl;
 • De reis en reisbegeleiding wordt verzorgd door Annemieke Zomer van Zo! Events;
 • Kostenindicatie voor 2015: €2.200 euro voor rechtstreekse vlucht, 8 hotelovernachtingen + ontbijt, drie gezamenlijke diners, startbewijs en trainingsavies/gezamenlijke trainingen.
Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.