De eci Letterenloop: run for a cause!

eci-letteren-loopTwee KAV Hollanders, Marion Hoff en Jos van der Kooij, organiseren mede de eci Letterenloop (http://letterenloop.nl/). Dit literaire loopfestijn, met start en finish op de ijsbaan in Haarlem, wordt gehouden op zondag 5 juni. Tot woensdag 1 juni kun je je nog inschrijven via deze site. Dus wacht niet langer en schrijf je nu in!

Op veler verzoek hebben we het programma aangepast. Dit jaar openen we om 10 uur met de eci 10 km. Het parcours loopt door de lommerrijke lanen van Bloemendaal, met als letterlijk ‘hoogtepunt’ het befaamde, voor sommigen beruchte Kopje van Bloemendaal. Na deze klim-meters voert de loop via o.a. café ’t Hemeltje aan de Bloemendaalseweg terug naar de finish op de ijsbaan.

Om 12 uur gaat de 1nergiek 5 km van start. Het snelle parcours voert na de ijsbaan via het fietstunneltje naar Bloemendaal. Na een ronde door het gezellige centrum van Bloemendaal keert de loop eveneens via café ’t Hemeltje terug op de ijsbaan.

De Gottmer Kinderboeken Run start dit jaar als laatste, om 13 uur. De kinderen blijven óp de ijsbaan, drie heldenrondjes lang. Zo kunnen vaders en moeders, en opa’s en oma’s de hele tijd aanmoedigen. En er zijn meer prijzen te winnen dan ooit! Niet alleen kunnen de kinderen strijden om wie het snelste meisje is en wie de snelste jongen, maar ook zijn er ludieke prijzen – voor de Geluksvogel, de Pechvogel, de Held op Sokken en de Stripheld.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.