Dopperrun

Op 22 maart, Wereld Water Dag organiseert Dopper Foundation met steun van PWN en Simavi de DopperRun: een sponsorloop van zowel 5 als 10 kilometer in het mooie natuurpark Zuid Kennemerland. Het streven is dat iedere loper per kilometer € 10 aan sponsorgeld bij elkaar rent. Lukt dat niet, geen probleem. Meer zou natuurlijk geweldig zijn.

Waarom meedoen?

  •    Samen sportief zijn voor het goede doel! Alle donaties gaan voor 100% naar het Simavi WASH-project in Baglung, Nepal.
  •    Het team dat het hoogste donatiebedrag verzamelt en de DopperRun uitloopt krijgt een leuke prijs.
  •    Elke loper krijgt een DopperRun Dopper cadeau! Het duurzame en ideale (water)flesje voor dagelijks gebruik!  
  •    Voor  € 62,50 inschrijfgeld kun je als team met max. 5 lopers meedoen. Voor iedere extra loper vragen we een extra deelnamebijdrage van € 12,50.

Hoe meer lopers hoe leuker het wordt en hoe meer watertappunten gerealiseerd kunnen worden. Daarom bieden we ook aan in teamverband mee te doen met de DopperRun! Zo kun je een team samenstellen van sportmaatjes of vrienden.

Waarom de DopperRun
Met de organisatie van de DopperRun vragen we aandacht voor het tekort aan veilig drinkwater in andere delen van de wereld. En waar kan dit beter georganiseerd worden dan in de Kennemerduinen, de plek waar ons drinkwater gezuiverd en opgeslagen wordt, beheerd door onder meer PWN.

Simavi
Dopper Foundation werkt via Simavi samen met NEWAH (Nepal Water for Health) aan het Simavi WASH-project in Baglung, Nepal. Zij speelt hier een belangrijke rol, omdat zij nauw met de lokale bevolking samenwerkt om een duurzaam beleid te ontwikkelen op het gebied van water en sanitair. Alle donaties van de DopperRun gaan voor 100% naar dit project.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.