De jubileum shirts zijn gearriveerd!

De paskleding is onlangs uitgeleverd en het ziet er mooi uit! Overtuig je zelf met de voorbeelden die je hier terug kunt vinden.

Nu is het moment aangebroken dat je je bestelling kan gaan plaatsen. Dat kan op de volgende twee manieren:

  1. baanatleten: voor met name de jeugd is er gelegenheid op de baan om te passen en maten op te geven.
  2. wegatleten: om beurt krijgt iedere trainingsgroep de gelegenheid de collectie kleding te bekijken en te passen. De trainers worden geïnformeerd op welke dag hun groep aan de beurt komt.

Als je je keuze hebt gedaan, kan je jouw bestelling plaatsen door het invullen van een inschrijfformulier en dat formulier weer in te leveren bij je trainer. Op het inschrijfformulier staan de prijzen vermeld en het bankrekeningnummer van de penningmeester om het verschuldigde bedrag over te maken. Contante betaling is NIET mogelijk. Aan het formulier is een reçu gehecht dat nodig is om de geplaatste bestelling in ontvangst te nemen. Voor wie niet aanwezig is geweest bij het bestellen, zal de mogelijkheid van nabestellen worden onderzocht.

Kleding en bidons bestellen
Voor het bestellen van de kleding en bidons kan iedereen zich opgeven bij zijn of haar trainer. Er zijn aparte maten voor jeugd en senioren beschikbaar; ook zijn aparte damesmaten mogelijk. De prijzen zijn als volgt:

Oranje bidons €  3,-
Sweaters kinderen € 15,-
  volwassenen € 20,-
T shirts katoen wit €  6,-
  oranje €  7,-
Sportshirt oranje € 15,-

Betaling kan alleen door het verschuldigde bedrag over te maken naar de bankrekening van KAV Holland NL 86 RABO 0175 8350 63 onder vermelding van jubileum 90 jaar.

achterkant t-shirt 90jaar

Achterkant t-shirt 90jaar

voorkant t-shirt 90jaar

Voorkant t-shirt 90jaar

bidon 90jaar

Bidon 90 jaar

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.