De hele maand nationale kampioenschappen in Apeldoorn

In de winter doe je normaal gesproken graag een indoor wedstrijdje. Echter met deze temperaturen kan je ook een outdoor wedstrijd gaan doen. Desondanks staat de hele maand februari in het teken van nationale kampioenschappen indoor. Elk weekend van februari staat een NK gepland. De junioren trappen als vanouds af gevolgd door de NK Meerkamp, NK Masters en als laatste de NK Senioren.

Op het eerste weekend is KAV Holland uitmuntend vertegenwoordigd. Er staan maar liefst 6 atleten van onze club aangemeld en een aantal daarvan maakt kansen op een medaille. Voor meer informatie over het NK Indoor ga dan naar de website. Hier staan niet alleen de deelnemers, maar ook het programma voor elk weekend.

Klik hier voor een kortingsvoucher

Hieronder staan alle deelnemers. Zij kunnen de aanmoedigingen goed gebruiken!!

NK Junioren:
400 meter Jongens Junioren A – Harmen Komin
400 meter Jongens Junioren B – Job Wiltink
Kogel Jongens Junioren B – Martijn Hoogewerf
800 meter Meisjes Junioren B – Demi Zwiers (Demi staat als 6e geplaatst en verrast ons misschien met een medaille)
3000 meter Meisjes Junioren B – Jaimy van de Loo (Jaimy staat als snelste geplaatst en wij hopen dat zij een mooie gouden medaille mee naar Haarlem neemt)
Hoog Meisjes Junioren B – Lotte Rothweiler (Lotte staat nog reserve, we hopen dat zij alsnog mee mag doen)

NK Masters:
60 meter M45 – Matthijs Seijlhouer (Matthijs staat zoals al vele jaren als eerste geplaatst, wij verwachten dan ook zeker een mooie gouden medaille)

NK Senioren:
Estafette 4 x 400 meter – Een mooie mix van junioren en senioren maakt hier de opwachting en gaan de KAV kleuren hier verdedigen (Harmen, Job, Vester en Hidde zullen aan de estafette deelnemen)

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.